Inte bara en konferens

Uppstart, nystart, takeoff, omstart, avspark eller kickoff?

Ni kan kalla det vad ni vill, men vi har valt att kalla det Meet & Joy. Vi bryr oss om dig, mötet och naturen. Därför ser vi till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ert möte, oavsett om det är i konferenslokalen eller ute i naturen.

Vi har ett riktigt bra erbjudande för er som bryr er om och planerar för en lyckad konferens.

After Business

Hos oss finns det mycket att göra efter en mötesdag. Både för den som vill aktivera tankarna och för den som hellre relaxar antingen i spa eller i någon av våra lounger.

Se & Göra

Småländska Drinkar

En unik småländsk dryckesupplevelse tillsammans med kollegorna i vår utebar vid Kalmarsund. Här får ni blanda drinkar och smaka olika lokala drycker. Går att boka både med eller utan alkohol. En rolig och annorlunda aktivitet innan middagen.

Kontrasternas harmoni

Det är i kontraster och motsatser vi upplever världen. Det är tack vare bruset i vardagen vi finner lugnet i harmoni. Det är dåtid och framtid som gör att vi uppskattar nuet.

Som morgonsolens värme efter en kylig natt. Som avslappningen från spända muskler. Som plötsliga och lyckliga skratt, långt bort från en stressad vardag. 

På Stufvenäs har vi byggt en anläggning för kontraster. Ett spa där Blekinge, Småland, Öland och hela Sverige samlas för att njuta av ytterligheter. 

En relaxavdelning mitt i vardagshetsen. En modern spaanläggning mitt i Kalmars rogivande natur. En närliggande oas för att koppla bort..

Nyfiken på våra lokaler?

Stora, mellan och små. Modern teknik och inspirerande miljö.

Läs mer om

Vill ni ha mer?

För de som vill lyxa till det lite extra, kan vi erbjuda vinprovning i vår anrika vinkällare, aktiviteter eller anordna en stor galamiddag i den fantastiska Stufvenässalen eller varför inte en annorlunda måltidsupplevelse.

Vad ingår?

Vi har gjort det enkelt för er, nästan allting ni behöver ingår.

Välj om ni vill fika inne eller få fikat nerpackat i en ryggsäck om ni vill börja eller avsluta konferensen med en Walk & Talk i våra natursköna omgivningar.

Endast 1890:- per person exkl. moms

Erbjudandet gäller när du bokar din konferens 2023.

Prata med en som kan konferens