Inte bara en konferens

Uppstart, nystart, takeoff, omstart, avspark eller kickoff?

Ni kan kalla det vad ni vill, men vi har valt att kalla det Meet´n Joy. Vi bryr oss om dig, mötet och naturen. Därför ser vi till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ert möte, oavsett om det är i konferenslokalen eller ute i naturen.

Vi har ett riktigt bra erbjudande för er som bryr er om och planerar för en lyckad konferens.

Just nu supererbjudande med fri avbokning!*

Stufvenäseken

Ta en promenad och upplev den magnifika Stufvenäseken som är cirka 800 år. Enligt Länsstyrelsen är eken Smålands näst största med sin omkrets på 9,7 meter. Stigen till eken slingrar sig genom den vackra ädellövsskogen och passerar flera olika trädslag på vägen. Stigen är utrustad med sittbänkar för att kunna slå sig ner och njuta av naturen en stund.

The Edible country

En annorlunda måltidsupplevelse i naturen. Tillsammans med en av våra duktiga kockar lagar ni mat, lyssnar på historier om Stufvenäs och upptäcker saker som går att äta i skogens skafferi.

Nyfiken på våra lokaler?

Stora, mellan och små. Modern teknik och inspirerande miljö.

Läs mer om

Vill ni ha mer?

För de som vill lyxa till det lite extra, kan vi erbjuda vinprovning i vår anrika vinkällare, aktiviteter eller anordna en stor galamiddag i den fantastiska Berzeliussalen eller varför inte en annorlunda måltidsupplevelse.

Vad ingår?

Vi har gjort det enkelt för er, nästan allting ni behöver ingår.

Välj om ni vill fika inne eller få fikat nerpackat i en ryggsäck om ni vill börja eller avsluta konferensen med en Walk & Talk i våra natursköna omgivningar.

Endast 1890:- per person exkl. moms

JUST NU – FRI AVBOKNING!

Förutom det fantastiska priset har vi just nu även ett specialerbjudande! 

Boka Meet’n Joy under perioden 10/2-30/4 2022 och ni får fri avbokning fram till 7 dagar innan ankomst, där efter full debitering.

Prata med en som kan konferens