NATURNÄRA AVKOPPLING I KALMAR. VARJE DAG.

Dagspa på Stufvenäs

Ta en stund för dig själv med dagspa på Stufvenäs. Låt dig återfinna lugnet - Vårt dagspa väntar.

Upptäck ett helt unikt dagspa vid Kalmarsund. En oas av avkoppling som ger dig det bästa av vår spaanläggning. Även om du inte övernattar. Med närheten till Kalmar, Blekinge, Småland och Öland är en dag av behandlingar, lugn och omtanke för sig själv aldrig långt borta.
 
Stufvenäs dagspa har vanligtvis med åldersgräns på 13 år, för att behålla lugnet du förtjänar även under en kort visit. På skolloven finns det däremot chans att boka familjespa, där hela familjen kan koppla av en förmiddag.
 

Alla tiders dagspa

Välj ett dagspa-paket som passar dig – det finns kombinationer med både frukost, lunch och middag. Allt för att du ska hitta en tid att komma iväg och ge dig den stunden av ro du behöver.
 
Känner du för en stillsam frukost med utsikt över Kalmarsund? Vill du anlända lite senare, och äta östkustens bästa lunchbuffe med lokala råvaror? Kanske bara komma bort över en lördag med någon du bryr dig om?
 
Vi har paketen som ger dig den upplevelse av dagspa du föreställt dig och längtar efter.
 
På torsdagar har vi dessutom Seniorspa, där vi reserverar vår spaanläggning för dig som är sextio plus. Du får entre till vårt spa, lunch med kaffe efteråt, och mycket mer – allt du behöver för en avkopplande vistelse.
 

Öppettider

Spa

Måndag-Torsdag 09.00 - 19.00
Fredag-Söndag 09.00 - 23.00

Babysim

Tisdag-Onsdag 09.00 - 12.30