fbpx

Upplev vårt klassiska och smakfulla

Julbord vid Kalmarsund

Stufvenas-Gastgifveri-Julbord-Barr-2

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs Gästgifveri med ett julbord som tar ansvar för mathantverket och historien. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Här kan ni boka Kalmar eller kanske Smålands godaste julbord!

Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt uppskattade och småländska julbord vid Kalmarsund är tillagat i vårt kök här på Stufvenäs Gästgifveri. Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming. Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”. Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Missa inte att boka in er hos oss och upplev vårt smakfulla julbord. Made by Stufvenäs – for a tasteful christmas. Vårt julbord är uppdukat 20/11-24/12. Se dagar, tider och priser enligt nedan.

Våra Julbordspriser

Veckodag Tid Pris (per person)
Tisdag-fredag 12.00 445:-
Lördag-söndag 13.00 535:-
Tisdag-torsdag 18.00 535:-
Fredag-lördag 18.00 655:-
Julafton 12.00 795:-

Se våra andra Julbordspaket

20 november-23 december

Från 1595:-

20 november-23 december

Från 1845:-

Avhämtning av julbord?

Foton från våra julbord

Vår julbordsguide

Julmatens historia