fbpx

Upplev vårt klassiska och smakfulla

Julbord vid Kalmarsund

Stufvenas-Gastgifveri-Julbord-Barr-2

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs Gästgifveri med julmat och småländska delikatesser som tar ansvar för mathantverket och historien. Välkommen till ett julpyntat Stufvenäs med tända ljus och sprakande brasor.

Njut av julens alla läckerheter i vår julservering!

Vi har förberett oss väl för att kunna servera ett tryggt, säkert, hemlagat och småländskt julbord på Stufvenäs Gästgifveri. Vi kommer att se till att ni får uppleva ett julpyntat Stufvenäs med tända ljus och sprakande brasor. Men vi har tagit beslutet att julbordet får bli lite annorlunda i år.

Vi kommer ha vår julservering fredagar kl 18.00, lördagar kl 18.00, söndagar kl 13.00 och julafton kl 12.00 under perioden 20/11 till 24/12. Observera att du måste boka bord på 0486-219 00.

Varje sällskap får sin julmat serverad vid respektive bord i sex olika serveringar. Vi har färre gäster och det kommer att vara stora avstånd mellan borden. Vi kommer alltså inte ha någon klassisk julbordsbuffé. Gästerna sitter vid sina bord under hela middagen. Vi kommer servera glögg, sill, fisk, chark, varma rätter och efterrätt med Stufvenäs goda ostkaka och avslutar med Stufvenäs julgodis.

Du kan självklart komma på vår julbordsweekend. Vi har öppet precis som vanligt och önskas frukost till rummet går det att ordna. 

Vi har en åtgärdsplan för att minimera smittspridningen som vi följer med flera olika hygienrutiner. 

Vi är rädda om våra gäster och medarbetare. Om någon har symtom ber vi vänligt men bestämt att den personen stannar hemma. 

 

Priser för vår julservering

Veckodag Tid Pris (per person)
Söndag 13.00 535:-
Fredag-lördag 18.00 655:-
Julafton 12.00 795:-

Se våra andra Julbordspaket

Avhämtning av julbord?

Foton från våra julbord

Vår julbordsguide

Julmatens historia