fbpx

Upplev vårt klassiska och smakfulla

Julbord vid Kalmarsund

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs Gästgifveri med ett julbord som tar ansvar för mathantverket och historien. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt uppskattade och småländska julbord vid Kalmarsund är tillagat i vårt kök här på Stufvenäs Gästgifveri. Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming. Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”. Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Missa inte att boka in er hos oss och upplev vårt smakfulla julbord. Made by Stufvenäs – for a tasteful christmas. Vårt julbord är uppdukat 20/11-24/12. Se dagar, tider och priser enligt nedan.

Veckodag Tid Pris (per person)
Tisdag-fredag 12.00 445:-
Lördag-söndag 13.00 535:-
Tisdag-torsdag 18.00 535:-
Fredag-lördag med dans 18.00 655:-
Julafton 12.00 795:-

Avhämtning av julbord?

Vi har skapat två olika kvalitetsmärkningar för att du som gäst ska få den bästa måltidsupplevelsen hos oss.

Made by Stufvenäs är vår egen kvalitetsmärkning som visar vilken mat som är tillagad från grunden, av noga utvalda råvaror, i vårt kök av vårt duktiga köksteam.

Close by Stufvenäs är vår kvalitetsmärkning av riktigt bra och noga utvalda 
lokalproducerade produkter och råvaror.

Låt dig väl smaka!

Vår julbordsguide

Julmatens historia

Sköna Maj på Stufvenäs

Majsolen är här och ger oss välbehövlig kraft och energi. Vi firar med ett superbra Sköna Maj-paket för endast 990:- per person!