Tillsammans skapar vi er dröm

Bröllop & fest vid Kalmarsund

Oavsett om ni planerar ett storslaget sagobröllop eller en bröllopsfest för ett mindre sällskap så finns vi här för att hjälpa er med att nå era drömmar!

Bröllop vid Kalmarsund

Ett bröllop på Stufvenäs Gästgifveri förenar säsongens ljuvliga smaker och dofter med vackra miljöer från svunna epoker och nya tider. Vi har tre olika bröllopspaket att välja mellan.

Läs mer om våra

Stufvenäs Bröllopsmeny

Vi vill ge er möjligheten att välja. Därför har vi har förrätter, varmrätter och dessert var för sig. Det ger er möjligheten att sätt ihop er meny efter tycke och smak.

Läs mer om vår

Vackra kyrkor i vårt närområde

I vårt närområde finns det flera vackra kyrkor att välja mellan. Vill ni hellre ha vigseln hos oss arrangerar vi gärna vigselakten nere vid vår fina sjöbod alldeles intill Kalmarsund.

Läs mer om

Vi fixar kalaset

Högtidsfirande, bröllop, personalaktivitet, jubileumsfirande eller företagsevenemang. Vi har många års erfarenhet av mindre och större arrangemang med catering.

Läs mer om vår

Här hittar du vår checklista för bröllop som gör din planering enklare

Hindersprövning, jackett, placering i kyrkan, högtidsdräkt, bordsplacering… Listan kan göras lång över allt som ska ordnas, fixas och kommas ihåg. Var lugn, koppla av, vi reder ut begreppen. Här hittar du både en checklista och en förklaring till olika klädkoder och seder runt bröllopet.

Ladda ner vår 

Intresserad? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!