AVKOPPLING I KONTRASTER I SMÅLAND, NÄRA BLEKINGE OCH ÖLAND.

Stufvenäs Spa vid Kalmarsund

Det är i kontraster och motsatser vi upplever världen. Det är tack vare bruset i vardagen vi finner lugnet i harmoni. Det är dåtid och framtid som gör att vi uppskattar nuet.
 
Som morgonsolens värme efter en kylig natt. Som avslappningen från spända muskler. Som plötsliga och lyckliga skratt, långt bort från en stressad vardag.
 
På Stufvenäs har vi byggt en anläggning för kontraster. Ett spa där Blekinge, Småland, Öland och hela Sverige samlas för att njuta av ytterligheter.
 
En relaxavdelning mitt i vardagshetsen. En modern spaanläggning i södra Sverige och Kalmars rogivande natur. En närliggande oas för att koppla bort.

Lyxiga behandlingar för hela kroppen

Vill du unna dig eller någon du tycker om lite extra lyx finns det många sköna behandlingar för ansikte, fot eller kropp att välja mellan. Våra välutbildade terapeuter erbjuder behandlingar från topp till tå. Vi använder produkter från Thailon.

Njut av stillhet och värme

Här får ni i lugn och ro njuta av våra 35 och 38 grader varma pooler. Väck kroppen till liv genom växelvis bad i ångbastu, torrbastu och kalldusch. Vi bjuder på färsk frukt och ekologiskt te. 

Dagspa

Våra olika dagspa-paket ger dig möjlighet att både mysa på Stufvenäs Spa och njuta av en smakfull upplevelse i vår restaurang. Det finns kombinationer med både frukost, lunch och middag.

Ge ditt barn vattenvana tidigt

Vi erbjuder babysim/simskola för barn från fyra månader och uppåt. Vi har en utbildad instruktör som ser till att ni får en mysig och säker upplevelse tillsammans med ert barn i våra varma pooler.

Kranmärkt vatten

Vårt Spa är kranmärkt! Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö genom att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten från vår egen brunn istället för förpackat vatten. 

Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp! 

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.

Öppettider

Spa

Måndag-Torsdag 09.00 - 19.00
Fredag-Söndag 09.00 - 23.00

Babysim

Tisdag-Onsdag 09.00 - 12.30