fbpx

UPPLEV, NJUT OCH KOPPLA AV PÅ VÅRT

Spa vid Kalmarsund

Upplev, njut och koppla av på vårt

Spa vid Kalmarsund

På Stufvenäs Spa vid Kalmarsund kan ni koppla av och njuta av två varma bad 35 och 38 grader, ångbastu, torrbastu. Lån av badrock, tofflor och handduk. Under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten. Boka gärna in någon av våra sköna spabehandlingar.

För er som vill njuta av en längre spaupplevelse erbjuder vi flera olika spapaket som ger er en härlig
spaweekend. Vi finns mitt emellan de småländska urskogarna runt Växjö och Ölands karga allvar, precis vid den vackra småländska kusten med en magisk utsikt över Kalmarsund.

Ombyggnaden är igång!

Vi kan med glädje berätta att nu har ombyggnationen påbörjats av vårt nya spa. Självklart försöker vi att utföra så mycket som möjligt på tider när våra gäster inte är i spa. Men för att alla ska vara nöjda, ha förståelse och längta efter det roliga som kommer, har vi ombyggnadspris på spa! Stufvenäs Spa kommer att vara helt stängt 26/10-30/10 kl 15.00. Vi beräknar att kunna inviga nya, uppgraderade Stufvenäs Spa under vintern 2020. Läs mer här

Lyxiga behandlingar för hela kroppen

Vill du unna dig eller någon du tycker om lite extra lyx finns det många sköna behandlingar för ansikte, fot eller kropp att välja mellan. Våra välutbildade terapeuter erbjuder behandlingar från topp till tå. Vi använder produkter från Thailon.

Läs mer om våra

Njut av stillhet och värme

Här får ni i lugn och ro njuta av våra 35 och 38 grader varma pooler. Väck kroppen till liv genom växelvis bad i ångbastu, torrbastu och kalldusch. Vi bjuder på färsk frukt och ekologiskt te. 

Läs mer om våra

Stufvenäs Spa bygger ut för framtiden

En ny spaupplevelse byggs nu vid Kalmarsund

Dagspa

Våra olika dagspa-paket ger dig möjlighet att både mysa på Stufvenäs Spa och njuta av en smakfull upplevelse i vår restaurang. Det finns kombinationer med både frukost, lunch och middag.

Läs mer om

Ge ditt barn vattenvana tidigt

Vi erbjuder babysim/simskola för barn från fyra månader och uppåt. Vi har en utbildad instruktör som ser till att ni får en mysig och säker upplevelse tillsammans med ert barn i våra varma pooler.

Läs mer om

Kranmärkt vatten

Vårt Spa är kranmärkt! Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö genom att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten från vår egen brunn istället för förpackat vatten. 

Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp! 

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.

Öppettider

Spa

Måndag-Onsdag 15.00 - 19.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Fredag-Lördag 09.00 - 23.00
Söndag 09.00 - 13.00

Babysim

Måndag 09.00 - 15.00
Tisdag 09.00 - 12.30
Onsdag 09.00 - 12.30

Våra aktuella erbjudanden

27 juni-15 augusti

Från 1395:-

13-14 mars

Från 2595:-