Sveriges naturligaste mötesplats?

Så mycket mer än bara konferens

Hos oss finns det alla möjligheter till att skapa en energifylld och kreativ konferens, möte eller kickoff.  Inne och ute. Här finns bra lokaler, god mat, gott kaffe, sköna sängar och konferensaktiviteter att förgylla dagen med. De flesta aktiviteter kan ni göra på egen hand och planera in efter eller under konferensen.
Våra duktiga medarbetare i receptionen hjälper er gärna med att boka,
svara på frågor och skräddarsy så er vistelse blir den bästa!

Stufvenäseken

Ta en promenad och upplev den magnifika Stufvenäseken som är cirka 800 år. Enligt Länsstyrelsen är eken Smålands näst största med sin omkrets på 9,7 meter. Stigen till eken slingrar sig genom den vackra ädellövsskogen och passerar flera olika trädslag på vägen. Stigen är utrustad med sittbänkar för att kunna slå sig ner och njuta av naturen en stund.

Skogscykling

I skogarna runt Stufvenäs finns det flera stigar och skogsvägar som är härliga att cykla. Vill ni testa på att cykla mountainbike så har vi ett gott samarbete med MTB Södermöre som har fina slingor i området. 
 
Vi har kartor över området men cyklar behöver ni ta med själva!

Kanot

Att sakta glida fram på vattnet i Kalmarsund och njuta av stillheten och tystnaden är den totala naturupplevelsen. Bli inte förvånad om en säl dyker upp i vattnet för att hälsa när du paddlar bland öarna i Värnanäs skärgård. 

Aktiviteten måste förbokas i god tid. Max 10 personer kan paddla samtidigt.

Stufvenäs Spa

Varva ner efter konferensen med en skön avkopplande stund på spa före middagen. Här finns pooler, relax och bastu. Boka gärna en behandling hos någon av våra duktiga spaterapeuter.

Stufvenäs Vinkällare

Välkommen ner till After Business i vår mysiga vinkällare med sin unika historia och en gedigen vinlista. Här kan ni njuta av ett gott glas vin innan middagen.

Boka en vinprovning tillsammans med en av våra sommelierer. Antalet viner och tema för provningen bestämmer ni. Vi skräddarsyr en smakfull och klassisk vinprovning efter era önskemål.

The edible country

En annorlunda måltidsupplevelse i naturen. Tillsammans med en av våra duktiga kockar lagar ni mat, lyssnar på historier om Stufvenäs och upptäcker saker som går att äta i skogens skafferi.

The Drinkable Country

En unik småländsk dryckesupplevelse tillsammans med kompisarna, kollegorna eller familjen i vår utebar vid Kalmarsund. Här får ni blanda drinkar och smaka olika lokala drycker. Går att boka både med alkohol och som alkoholfritt. En perfekt och annorlunda aktivitet innan middagen.

Golf

Möre GKs fina 18 hålsbana ligger bara 3 km från oss. Spela härlig golf och avsluta med en After Golf i vår restaurang. Vi har samarbete med fler golfbanor om ni vill spela flera olika banor under er vistelse hos oss.

Yoga eller grounding

Vill ni varva ner eller varva upp? Ute eller inne? Yoga, grounding, naturfys eller vattengympa. Vi ordnar olika träningspass efter era önskemål. 

Walk & talk

Stufvenäs ligger i ett naturskönt och historiskt område med flera olika vandringsslingor. Perfekt för en vandring eller ett gruppmöte till fots. Vill ni ha med er fika eller lunch på vägen så ordnar vi det.

Naturslingan

Naturslingan är 1,6 km och har en tipspromenad ni kan lösa på vägen. Vi kan också byta till era egna frågor eller fysövningar för den hurtiga gruppen. Vi har reflexvästar och pannlampor att låna ut så låt inte mörkret stoppa er.

Fulviks badplats

Under den varmare årstiden kan det vara skönt att avsluta mötesdagen med ett dopp i Kalmarsund. Fulviks badplats ligger bara 10 minuters promenad från Stufvenäs och erbjuder långgrunda och härliga sandstränder.

Sälsafari

Vandra till Gransö och spana efter säl. Utanför Stufvenäs finns Värnanäs sälskyddsområde som sträcker sig över skär och grynnor ett par km ut. Här finns den största populationen av knubbsäl i hela Östersjön.

Kodjakten

30 koder är gömda på Stufvenäs. Hitta dem och använd koden för att låsa upp kluriga uppdrag eller frågor. Kodjakten är en fartfylld aktivitet, i samarbete med Digeridoo, där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga.

Matlagningskurs

Laga er trerätters middag tillsammans med våra kockar inne i restaurangköket. En rolig och lärorik stund som svetsar samman gänget.

Padel

Tillsammans med Bergkvara Padel kan vi erbjuda er en garanterat svettig och rolig aktivitet i padelhallen. Americano- turnering, nybörjarlektion eller eget spel. Vi anpassar och skräddarsyr aktiviteten efter era önskemål.

Skicka konferensförfrågan

Våra aktuella erbjudanden

26 juni-14 augusti

Från 1495:-

26 juni - 14 augusti

Från 4490:-