klassiskt, exklusivt eller lyxigt

Bröllopspaket

Ett bröllop vid havet på Stufvenäs Gästgifveri förenar säsongens ljuvliga smaker och dofter med vackra miljöer från svunna epoker och nya tider.

Här finns rum för både små och stora bröllopsfester med upp till 100 gäster. För er som önskar, arrangerar vi gärna vigselakten nere vid vår fina sjöbod alldeles intill Kalmarsund, där det bjuds på en mäktig utsikt över det skimrande havet och Öland.

Vi har tre olika bröllopspaket som ni kan välja mellan. Men självklart kan ni även skräddarsy ert egna sagobröllop precis så som ni vill ha det. Kontakta oss för mer information och offert.

Klassiskt

Pris: 995:- / kuvert

Detta paket passar alldeles utmärkt för det lilla bröllopet som det stora. Kuvertpriset gäller för bröllopssällskapet, oavsett antalet gäster. Hyra för festlokal tillkommer. Välj mellan Stufvenässalen och vinkällaren. Ni kan också välja till att ha er vigsel vid Sjöboden om så önskas till en extra kostnad. Begär offert.

Exklusiv

Pris: 1495:- / kuvert

Detta paket passar alldeles utmärkt för såväl det lilla som det stora bröllopet. Kuvertpriset gäller för bröllopssällskap på minst 15 personer. Hyra för festlokal tillkommer. Välj mellan Stufvenässalen och vinkällaren. Ni kan också välja till att ha er vigsel vid Sjöboden om så önskas till en extra kostnad. Begär offert.

Lyx - Bröllop i 3 dagar

Pris: 2595:- / kuvert

Lyxigt drömbröllop i tre dagar för det större sällskapet med mellan 30-150 gäster. Kuvertpriset gäller för bröllopssällskap med minst 30 gäster. Ni kan också välja att ha er vigsel vid havet om så önskas till en extra kostnad. Hyra för Stufvenässalen tillkommer. Förslag på möhippa och svensexa begär separat offert.

Intresserad? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!