fbpx

Smakfullt & klassiskt i vår

Restaurang med utsikt över Kalmarsund

Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat.

Börja dagen med en stärkande frukostbuffé

Vår frukostbuffé ger dig den bästa starten på dagen. Mycket av det som finns på buffén är bakat och tillagat i vårt kök. “Made by Stufvenäs” helt enkelt!

Läs mer om vår

Njut av vår lunchbuffé

Vår populära lunchbuffé dukas fram varje dag mellan kl 12.00-15.00. På buffén finns förutom varmrätt och dessert, olika sallader, såser, fisk, kallskuret kött, vårt hembakade bröd och knäckebröd.

Läs mer om vår

Säsongsbetonad matlagning

Vi serverar traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Enkla, rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smaker.

Läs mer om vår

Upplev vår fina vinkällare

Passa på att uppleva vår vinkällare och dess unika miljö under din vistelse hos oss. Vinomaten ger dig möjlighet att på egen hand prova några av våra källarviner.

Läs mer om vår

Öppettider

Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 12.00 - 16.00

Lunch

Måndag - Fredag 12.00 - 14.00
Lördag - Söndag 12.00 - 15.00

Våra aktuella erbjudanden

Från Ombyggnadspris 1445:- Ordinarie pris 1645:-