KONFERENSPAKET

Meet & Treat

Meet & Treat är vår flerdagarskonferens med oändliga möjligheter. Vi har satt grunden men ni kan ändra, ta bort och lägga till för att skapa er helt egna drömkonferens. Ska ni jobba ända in på småtimmarna? Eller vill ni koppla av i spa? Kanske svettas med en kul aktivitet? Hos oss är möjligheterna många och det är ni som bestämmer!

Våra välutrustade konferenslokaler och inbjudande lounger är perfekta för givande diskussioner och inspirerande föreläsningar. Utflykter i den natursköna omgivningen runt Stufvenäs ger en idealisk möjlighet att fylla på energin, både under dagen och efter konferensens avslut. Lägg till ett par njutbara aktiviter och ni har ett perfekt recept på en fulländad konferensupplevelse.

Entré till vårt spa ingår för alla övernattande konferensdeltagare och är ett härligt sätt att varva ned efter en fullspäckad dag med möten och aktiviteter.

I paketet ingår

Dag 1
Förmiddagsfika (kaffe/te, ost- & skinkfralla, hembakad kaka, juice och frukt)
Lunch (salladsbuffé, soppa, varmrätt, lättöl/vatten, kaffe och kaka)
Eftermiddagskaffe
Entré till Stufvenäs Spa
Trerättersmeny med lättöl/vatten, kaffe och kaka
Logi
Dag 2
Frukostbuffé
Förmiddagskaffe
Lunch
Eftermiddagskaffe

Mötesservice båda dagarna:

  • Parkering
  • Wifi

Kostnad för konferenslokal tillkommer. Vi har både konferensrum och grupprum i olika storlek så att ni kan välja en som passar er.

Vill ni lägga till något mer?

Vill ni hitta på en rolig aktivitet som skapar sammanhållning i gruppen? Börja dagen med frukostbuffé även dag 1? Stanna fler dagar? Vi skräddarsyr er konferens helt efter era önskemål så att ni får en upplevelse som är lika unik som ni.

Skicka konferensförfrågan