Upptäck våra

Konferenspaket

Är ni många eller få, 2 eller 42? Vill ni stanna över dagen eller natten? Vill ni vara ute eller inne? Ska ni jobba ända in på småtimmarna eller vill ni koppla av i spa eller svettas med en kul aktivitet? Vi skräddarsyr er konferens så att den blir precis som ni vill. Vet ni inte vad ni vill? Ingen fara, vi har massor av idéer och erfarenhet, bara hör av er så hjälper vi er.

Meet & Complete

Behöver du en förändring av arbetsmiljö eller en tillfällig mötesplats? Ta med jobbet över dagen till vår mysiga atmosfär! Det är gratis att sitta hos oss men platserna går inte att boka.

Meet & Seat

Effektivisera mötet med en dagskonferens på era villkor. Kanske vill ni fika utomhus? Eller bryta av med en aktivitet mitt på dagen?

Meet & Treat

Flerdagarskonferens med oändliga möjligheter. På Stufvenäs kan ni skapa er helt egna drömkonferens med ett personligt aktivitetspaket.

Walk & Talk

Ta en promenad i vår vackra natur samtidigt som ni diskuterar viktiga frågor. Vi packar en lyxig fikaryggsäck åt er så att ni kan fylla på med energi innan ni vänder tillbaka igen.