fbpx

Inspireras av vår

Bröllopsmeny

Stufvenäs Bröllopsmeny 2019

Vi vill ge er ett större urval av förslag på bröllopsmeny. Därför har vi satt förrätter, varmrätter och dessert var för sig. Då kan ni sätta ihop er egen meny efter tycke och smak. Det som är viktigt är att alla i sällskapet, som måste vara minst 15 personer, äter samma meny. Priset för trerätters meny är 625 kr per person.

Förrätter

  • Skagenbakelse på kavringsbotten serveras med löjrom, skottsallad & örtolja
  • Oxcarpaccio serveras med lagrad sveciaost, picklade betor, rostade hasselnötter, balsamico sirap & ruccola
  • Tartar på lax serveras med forellrom, dillcrème, kavringschips, sparris- & dillsallad
  • Gravad röding serveras med prästostcrème, sikrom & fänkål
  • Halstrad ankleverterrin serveras med portvinskokt fikon & smörstekt brioche
  • Betor i tre variationer med getostmousse, färska örter, kavringskrutonger & smörstekt bovete

Varmrätter

  • Halstrad röding serveras med skaldjursrisotto, säsongens primörer & champagneskum
  • Rimmad & dillstekt torskrygg, gulbetsfondant fylld med fänkål, jordärtskocka & musslor, rostat vitlökskum samt ört- & citronpuré
  • Helstekt kalvrygg med sparris, kantareller, tryffelsky, selleripuré, potatiskaka smaksatt med parmesan & vitlök
  • Halstrad hälleflundra serveras med lättrökt mandelpotatisterrin, rimmad gurka, krondillssmaksatt blåmusselskum & friterad kräftkrokett
  • Rosastekt utskuren lammsadel med salviadoftande lammsky, rotfrukt- & svamppytt, semibakade tomater & getostpotatisgratäng
  • Helstekt oxfilé serveras med potatis- & jordärtskocksterrin, glaserad sparris & morötter, ugnsbakad rotselleri, oxsvanssky smaksatt med tryffel
  • Rosastekt hjortytterfilé med potatis- & västerbottenkroketter, svampragu, hemgjord viltkorv & svart vinbärssky
  • Ugnsbakad rotselleri fylld med svamp serveras med potatisterrin smaksatt med vitlök & parmesan, råstekt sparris, bakad portabello, semitorkade cooktailtomater & tryffelvelouté

Desserter

  • 3 sorters svenska ostar med fröknäcke & svartvinbärsmarmelad
  • Klassisk Crème Brûlée med säsongens bär & sorbet
  • Chokladterrin med hallonsmak, lakritsglass, hallonsås & chokladjord
  • Vitchoklad cheesecake serveras med passionsfruktsorbet, rostad vitchoklad & hallon
  • Chokladfondant med saltrostade hasselnötter, karamellglass & dulce de leche
  • Kyld hjortronsoppa med rosmarinkryddad vaniljpannacotta, friterad hjortronmunk & mandelflarn
  • Vaniljyoghurtbavaroise fylld med äppelpesto serveras med rostad mandelglass
  • Päronmousse & karamellbavaroise med inkokt päron, kardemummaglass & päronsås

Våra aktuella erbjudanden

21 JULI-11 AUGUSTI

Från 1395:-