fbpx

Sveriges naturligaste mötesplats?

Boka er konferens hos oss

Vi erbjuder 51 rum, smakfull och klassisk mat, hembakat konferensfika med det bästa kaffet och trevliga restaurangmiljöer med plats för över 200 gäster. I Berzeliussalen har ni alla möjligheter för underhållning från scen med sittande gäster.

Senaste tekniken i våra flexibla lokaler

Vi har sammanlagt 8 konferenslokaler samt 6 grupprum i varierande storlekar från 1-220 personer. Samtliga lokaler är utrustade med senaste tekniken:

  • LCD-projektor
  • Ljudanläggning

Läs mer om

Välj ett av våra kompletta paket

Vi erbjuder en konferensanläggning i naturskön omgivning precis intill Kalmarsund. Här finns alla möjligheter att skapa ett lyckat och givande möte. Vi har olika färdiga konferenspaket ni kan boka, men vi skräddarsyr gärna ett paket efter era önskemål.

Läs mer om

Business + Pleasure = Bleasure

Vi tror starkt på kombinationen av nytta och nöje. Därför har vi skapat ett paket för dig som är här hos oss på konferens. Det ger dig möjligheten att stanna kvar ett eller flera dygn efter avslutad konferens med en kollega, vän eller din partner.

Läs mer om

Konferensfika by Stufvenäs Gästgifveri

Vi vet hur viktigt kaffet är för många. För alla oss som inte kan tänka klart före den första koppen kaffe på morgonen. Därför ser vi till att det alltid finns en kopp riktigt gott kaffe för våra gäster.

Vi brygger vårt kaffe på färskt, rent och klart vatten från vår egen brunn vilket ger dess utsökta smak och fylliga arom. Vårt kaffe är ett smakrikt kvalitetskaffe bryggt av 100% hållbart certifierade Arabicabönor från Arvid Nordqvist. Vi är stolta över att varje kopp kaffe du dricker hos oss är 100% klimatkompenserat och bidrar till att det planteras nya träd i avskogade områden i kaffeodlade länder.

Men det är inte bara kaffet som är viktigt, utan det som sker över en kopp kaffe. Fikapausen är kvalitetstid med kollegorna, familjen eller vännerna. Det är då vi skapar kreativa strategier, de bästa idéerna och kanske de hållbaraste relationerna.

Vår svenska fika är ett välkänt begrepp. Vi minns farmors eller mormors stora kalas med sju sorters kakor, bullar, rulltårtor och andra godsaker. För oss på Stufvenäs är det viktigt med traditioner, men gärna med en känsla av vår tid. Därför dukar vi kaffebordet till kalas varje dag med något för alla smaker. Vi blandar friskt mellan nyttigheter och mindre nyttiga tilltugg. För vi är alla värda att unna oss något gott ibland eller hur?

Låt er väl smaka!

Kranmärkt vatten

Vår konferensavdelning är kranmärkt! Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö genom att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten från vår egen brunn istället för förpackat vatten. 

Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp! 

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.

Skicka konferensförfrågan

Våra aktuella erbjudanden

22 november-21 december

Från 1595:-