inspirerande möten både inne & ute

Coronasäkra konferenser hos oss på Stufvenäs

Nu längtar vi efter en höst där vi kan få träffas och ha fysiska möten igen. Men restriktionerna gör att vi kommer få leva med fysisk distansering ett tag till. Vi vet att säkerhet och trygghet alltid kommer i främsta rummet. Men vi vet också att vi tar vårt ansvar för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna mötas tryggt och coronasäkert hos oss. Framförallt vet vi att vi inte ska underskatta den kreativitet och glädje som uppstår i det fysiska mötet mellan människor.

Walk & Talk

Vi rekommenderar er att göra en del av konferensen utomhus. Många diskussioner kan göras till fots och ofta blir vi mer kreativa när vi rör på oss. Ta med er fikat på promenaden i våra vackra omgivningar längs Naturslingan, till Stufvenäseken eller Örarevet.

Anpassade måltider

Maten kan serveras i avskilda matsalar om ni önskar eller i den möteslokal ni har för dagen. Vi har skapat mer utrymme mellan borden i våra matsalar för att minska smittspridningen. Detta gäller både frukost, lunch och middag. Hos oss finns också möjligheten att skapa en annorlunda måltidsupplevelse utomhus.

Förändrade städrutiner

Vi har utökade städningsrutiner av allmänna utrymmen med fokus på vred, handtag, knappar m m. Handsprit på toaletter, reception och allmänna ytor. Pennor och block har samlats in och förvaras utanför konferenslokalerna där de spritas efter varje konferens. Fjärrkontroller och annan teknisk utrustning som kan vidröras spritas mellan bokningar. Vi utför extra städning av konferenslokalerna och mötesrummen mellan grupperna och i pauserna.

Avskilda möten

Hos oss finns möjligheter för helt avskilda möten för din grupp, både med och utan övernattning. Du kan också välja att dela upp gruppen i flera olika lokaler på samma anläggning. Vi försöker i största möjliga mån att sprida våra konferensgrupper så att inte trängsel uppstår vid fika, lunch och middag.

Skärpta regler för anställda och leverantörer

Vi tillämpar Folkhälsomyndighetens riktlinjer och restriktioner. Vi uppmanar all personal att stanna hemma eller skickas hem vid eventuella tecken på sjukdom.

Teknik för distansmöte

Naturligtvis finns också tekniken för att stödja alla typer av möten, exempelvis hybridmöten där man kan välja att delta på distans eller på plats.

Sittning

Fråga efter så kallad “coronasittning” med glesare möblering mellan stolarna för att enklare kunna hålla avstånd. Hos oss finns möjlighet att vissa delar av mötet hålls utomhus exempelvis som promenadmöten eller vid fikapauserna?

Övernattning

Om mötet är med övernattning så kan ni uppge i er bokningsförfrågan att ni vill boka enkelrum för alla deltagare som en extra trygghet.

Eget ansvar

Till sist, men absolut inte minst, glöm inte att påminna deltagarna om sitt eget ansvar att tvätta händerna, hålla avståndet och stanna hemma om de är sjuka.

Skapa konferensförfrågan här

Våra aktuella erbjudanden

4, 5, 6 & 12 augusti

Från 3950:-

Från 990:-

27 juni-15 augusti

Från 1395:-

Bokningsvillkor

Avbokningsregler för konferens & övriga gruppbokningar​

Fram till 4 veckor innan ankomst: Ingen debitering
4-2 veckor innan ankomst: 75% av det avtalade priset
Mindre än 2 veckor före ankomst: Full debitering

Avbokningen ska ske skriftligt till oss.

Inhyrda tjänster​

För inhyrda tjänster som exempelvis aktivitetsbolag, artister och transporter gäller ej Stufvenäs Gästgifveris avbokningsregler utan underleverantörens avbokningsregler.