Konferens vid Kalmarsund

Meet & Joy

Uppstart, nystart, avspark, konferens eller kickoff? Det finns många namn på den här typen av företagsresa, men vi har valt att kalla det för Meet & Joy. För det är i de gemensamma skratten och minnesvärda upplevelserna som ni skapar de bästa förutsättningarna för riktigt bra möten.

Vad ingår?

Allt ni behöver

Upptäck den ultimata destinationen för konferens och kickoff, där ni har roligt och njuter samtidigt som ni skapar resultat! Här finns en perfekt kombination av inspirerande mötesmiljöer, upplyftande aktiviteter, skön avkoppling och mat som får smaklökarna att jubla.
 
Och det bästa av allt? Stufvenäs vackra natur breder ut sig åt alla håll och erbjuder storslagna vyer från såväl middagsbordet som under aktiviteterna.

Upptäck våra konferenspaket

Vill ni stanna över dagen eller natten? Vara ute eller inne? Är ni 2 eller 142? På Stufvenäs kan ni lägga upp er konferens precis som ni vill! Vet ni inte vad ni vill? Hör av er så hjälper vi till att skapa den perfekta konferensen för just er.

Meet & Complete

Behöver du en förändring av arbetsmiljö eller en tillfällig mötesplats? Ta med jobbet över dagen till vår mysiga atmosfär! Det är gratis att sitta hos oss men platserna går inte att boka.

Meet & Seat

Effektivisera mötet med en dagskonferens på era villkor. Kanske vill ni fika utomhus? Eller bryta av med en aktivitet mitt på dagen?

Meet & Treat

Flerdagarskonferens med oändliga möjligheter. På Stufvenäs kan ni skapa er helt egna drömkonferens med ett personligt aktivitetspaket.

Walk & Talk

Ta en promenad i vår vackra natur samtidigt som ni diskuterar viktiga frågor. Vi packar en lyxig fikaryggsäck åt er så att ni kan fylla på med energi innan ni vänder tillbaka igen.

Varva ned efter era möten

En avkopplande stund på Stufvenäs Spa ingår för alla övernattande konferensgäster. Här kan ni njuta av varma bad och tallkronornas behagliga sus, efter en dag fylld med möten och aktiviter.
Stufvenäs Gästgifveri Konferenskampanj 14
Stufvenäs Gästgifveri Konferenskampanj 4

Meet & Joy

Vi kallar det Meet & Joy av en anledning. Vi tror starkt på att ni kan göra större nytta med mer nöje! Därför kan ni välja mellan mängder av aktiviteter hos oss. Vad sägs om champagneprovning? En gemensam matlagningskurs? Eller kanske ett träningspass i friska luften?

After Business

En populär aktivitet är vår After Business där ni får njuta av dryck, charkbricka, snacks och loungemusik i vår Cocktaillounge. Du som har hyrt Stufvenässalen kan välja till detta efter konferensen för att sätta tonen inför kvällens middag. Vi kan även ordna med DJ eller annan underhållning för kvällen om så önskas. En extra kostnad tillkommer för After Business.

Stufvenäs Gästgifveri Konferenskampanj 10

Business + Pleasure =

Bleasure

Ett konferenserbjudande för dig som gärna vill hitta en skön mix mellan familje- och yrkeslivet!
Vill du förlänga det roliga och uppleva Stufvenäs med din partner eller en god vän? Med Bleasure får alla konferensdeltagare 20 % rabatt på valfritt hotellpaket i anslutning till företagets konferens. Ett utmärkt sätt att omfamna vårt motto om att kombinera nytta med nöje.
 
Erbjudandet gäller året runt men bara i direkt anslutning till en bokad konferens. Bleasure är endast bokningsbart via 0486-219 00 eller info@stufvenas.se.

Modern teknik och inspirerande miljö

Litet, mellan eller stort sällskap? I våra moderna mötesrum kan ni ladda upp med inspiration och ta välgrundade beslut.
 
Här finns rum för upp till 220 personer, men det går lika bra att vara två. Och varför inte flytta ut diskussionerna i våra natursköna omgivningar en stund? Hos oss är möjligheterna många och valet ert.

hållbarhet

Vi bryr oss

Hos oss är hållbarhet en grundläggande princip som genomsyrar våra val av allt från råvaror till inredning. Vår konferensavdelning är till exempel stolt kranmärkt, vilket innebär att vi värnar om miljön genom att servera färskt, lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Och vårt kaffe är noggrant utvalt efter både dess smak, odlingssätt och kaffeodlarnas arbetsvillkor. Stufvenäs är en konferensdestination där lyx och ansvar alltid går hand i hand.

Skapa konferensförfrågan här