Sveriges naturligaste mötesplats?

Inspirerande konferens vid Kalmarsund

Något de senaste två åren som gått har lärt oss är hur värdefullt det fysiska mötet är. Därför är vi så glada att få hälsa er välkomna till vårt härliga gästgiveri – med allt från 51 mysiga rum och nyrenoverat spa med utsikt över Kalmarsunds vackra natur till rymliga konferenslokaler och förstklassig restaurang med gott om plats för hundratals glada gäster!

Det kanske är lite längre mellan stolarna och borden ett tag till, men att få sitta på inspirerande möten, energifyllda konferenser och härliga middagar är en ovärderlig upplevelse. Hos oss finns det stora konferensrum, små möteslokaler, avkopplande naturmiljöer och personal som alltid är där för att ge er oförglömligt god service!

Skapa förfrågan här!

Konferensaktiviteter på Stufvenäs

Fyll på med energi och kreativitet genom att dela upp konferenspassen inomhus med att hitta på någon aktivitet utomhus. Eller kanske bara ta fikat utomhus eller lunchen?

Läs mer om våra

Meet & Joy

Uppstart, nystart, takeoff, omstart, avspark eller kickoff? Ni kan kalla det vad ni vill, men vi har valt att kalla det Meet & Joy. 

Läs mer om

Senaste tekniken i våra flexibla lokaler

Vi har sammanlagt 10 konferenslokaler samt 6 grupprum i varierande storlekar för 1-220 personer. Samtliga lokaler är välutrustade.

Läs mer om våra

Välj ett av våra kompletta paket

Vi erbjuder en konferensanläggning i naturskön omgivning precis intill Kalmarsund. Här finns alla möjligheter att skapa ett lyckat och givande möte. Vi har olika färdiga konferenspaket ni kan boka, men vi skräddarsyr gärna ett paket efter era önskemål.

Läs mer om våra

Business + Pleasure = Bleasure

Vi tror starkt på kombinationen av nytta och nöje. Därför har vi skapat ett paket för dig som är här hos oss på konferens. Det ger dig möjligheten att stanna kvar ett eller flera dygn efter avslutad konferens med en kollega, vän eller din partner.

Läs mer om

Konferensfika by Stufvenäs Gästgifveri

Vi vet hur viktigt kaffet är för många. För alla oss som inte kan tänka klart före den första koppen kaffe på morgonen. Därför ser vi till att det alltid finns en kopp riktigt gott kaffe för våra konferensgäster.

Läs mer om hur

Kranmärkt vatten

Vår konferensavdelning är kranmärkt! Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö genom att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten från vår egen brunn istället för förpackat vatten.

Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp!

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.

Skapa konferensförfrågan här

Nu längtar vi efter en vår där vi kan få träffas och ha fysiska möten igen. Vi vet att säkerhet och trygghet alltid kommer i främsta rummet. Men vi vet också att vi tar vårt ansvar för att minska smittspridning och för att ni ska kunna mötas tryggt och säkert hos oss. Framförallt vet vi att vi inte ska underskatta den kreativitet och glädje som uppstår i det fysiska mötet mellan människor.

Walk & Talk

Vi rekommenderar er att göra en del av konferensen utomhus. Många diskussioner kan göras till fots och ofta blir vi mer kreativa när vi rör på oss. Ta med er fikat på promenaden i våra vackra omgivningar längs Naturslingan, till Stufvenäseken eller Örarevet.

Anpassade måltider

Maten kan serveras i avskilda matsalar om ni önskar eller i den möteslokal ni har för dagen. Vi har skapat mer utrymme mellan borden i våra matsalar för att minska smittspridningen. Detta gäller både frukost, lunch och middag. Hos oss finns också möjligheten att skapa en annorlunda måltidsupplevelse utomhus.

Förändrade städrutiner

Vi har utökade städningsrutiner av allmänna utrymmen med fokus på vred, handtag, knappar m m. Handsprit på toaletter, reception och allmänna ytor. Pennor och block har samlats in och förvaras utanför konferenslokalerna där de spritas efter varje konferens. Fjärrkontroller och annan teknisk utrustning som kan vidröras spritas mellan bokningar. Vi utför extra städning av konferenslokalerna och mötesrummen mellan grupperna och i pauserna.

Avskilda möten

Hos oss finns möjligheter för helt avskilda möten för din grupp, både med och utan övernattning. Du kan också välja att dela upp gruppen i flera olika lokaler på samma anläggning. Vi försöker i största möjliga mån att sprida våra konferensgrupper så att inte trängsel uppstår vid fika, lunch och middag.

Skärpta regler för anställda och leverantörer

Vi tillämpar Folkhälsomyndighetens riktlinjer och restriktioner. Vi uppmanar all personal att stanna hemma vid eventuella tecken på sjukdom.

Eget ansvar

Till sist, men absolut inte minst, glöm inte att påminna deltagarna om sitt eget ansvar att tvätta händerna, hålla avståndet och stanna hemma om de är sjuka.

Sittning

Fråga efter glesare möblering mellan stolarna för att enklare kunna hålla avstånd. Hos oss finns möjlighet att vissa delar av mötet hålls utomhus exempelvis som promenadmöten eller vid fikapauserna?

Övernattning

Om mötet är med övernattning så kan ni uppge i er bokningsförfrågan att ni vill boka enkelrum för alla deltagare som en extra trygghet.

Teknik för distansmöte

Naturligtvis finns också tekniken för att stödja alla typer av möten, exempelvis hybridmöten där man kan välja att delta på distans eller på plats.

Våra aktuella erbjudanden

Från 1195:-

Från Från 1395:-

Från 1995:-

Hitta till oss

N 56.465851, V 16.132282