Konferens vid Kalmarsund

Meet & Joy

Uppstart, nystart, takeoff, omstart, avspark eller kickoff? Ni kan kalla det vad ni vill, men vi har valt att kalla det Meet & Joy. Vi bryr oss om dig, mötet och naturen. Därför ser vi till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ert möte, oavsett om det är i konferenslokalen eller ute i naturen.

Vad ingår?

Allt ni behöver

Vi har gjort det enkelt för er, nästan allting ni behöver ingår.

Välj om ni vill fika inne eller få fikat nerpackat i en ryggsäck om ni vill börja eller avsluta konferensen med en Walk & Talk i våra natursköna omgivningar.

Endast 1890:- per person exkl. moms

Erbjudandet gäller när du bokar din konferens 2023.

Småländska drinkar

En unik småländsk dryckesupplevelse tillsammans med kollegorna i vår utebar vid Kalmarsund. Här får ni blanda drinkar och smaka olika lokala drycker. Går att boka både med eller utan alkohol. En rolig och annorlunda aktivitet innan middagen.

Kranmärkt vatten

Vår konferensavdelning är kranmärkt! Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö genom att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten från vår egen brunn istället för förpackat vatten.

Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp! Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.

hållbarhet

Vi bryr oss

Vi vet hur viktigt kaffet är för många. Därför är vi så glada att kunna servera er ett smakfullt, naturligt och hållbart kaffe. Att leverera över förväntningarna är vår grundprincip, och vi strävar mot hållbarhet och för att vara förebilder och ansvarsfulla.

Modern teknik och inspirerande miljö

Stora, mellan och små. Vi har sammanlagt 10 konferenslokaler samt 6 grupprum i varierande storlekar för 1-220 personer. Samtliga lokaler är välutrustade.

Välj ett av våra kompletta paket

Vi erbjuder en konferensanläggning i naturskön omgivning precis intill Kalmarsund. Här finns alla möjligheter att skapa ett lyckat och givande möte. Vi har olika färdiga konferenspaket ni kan boka, men vi skräddarsyr gärna ett paket efter era önskemål.

Vill ni ha mer?

För de som vill lyxa till det lite extra, kan vi erbjuda vinprovning i vår anrika vinkällare, aktiviteter eller anordna en stor galamiddag i den fantastiska Stufvenässalen eller varför inte en annorlunda måltidsupplevelse.

Ut & Njut

Konferensaktiviteter på Stufvenäs

Fyll på med energi och kreativitet genom att dela upp konferenspassen inomhus med att hitta på någon aktivitet utomhus. Eller kanske bara ta fikat utomhus eller lunchen?

Kontrasternas harmoni

Det är i kontraster och motsatser vi upplever världen. Det är tack vare bruset i vardagen vi finner lugnet i harmoni. Det är dåtid och framtid som gör att vi uppskattar nuet. Spaentré är inkluderat för våra övernattande konferensgäster.

Som morgonsolens värme efter en kylig natt. Som avslappningen från spända muskler. Som plötsliga och lyckliga skratt, långt bort från en stressad vardag. På Stufvenäs har vi byggt en anläggning för kontraster. Ett spa där Blekinge, Småland, Öland och hela Sverige samlas för att njuta av ytterligheter. En relaxavdelning mitt i vardagshetsen. En modern spaanläggning mitt i Kalmars rogivande natur. En närliggande oas för att koppla bort.

Skapa konferensförfrågan här