Stufvenäs Exclusive

7895:-

Pris per person för del i dubbelrum.

Upplev tidlös lyx med Stufvenäs Exclusive. Nu har du chansen att unna dig en oförglömlig upplevelse i Stufvenässviten. Vår nya svit i vårt nybyggda hus som är en av sydöstra Sveriges mest exklusiva sviter. Stufvenäs Exclusive är vårt lyxigaste paket hittills och erbjuder en perfekt blandning av elegans, avkoppling och förstklassig komfort.

Förbered dig på att bli bortskämd från det ögonblick du anländer. Vårt välkomstpaket inkluderar en hel flaska sprudlande champagne som väntar på dig i Stufvenässviten, där varje detalj andas lyx och kvalitet. Sänk dig ner i ett skönt bad med fantastisk utsikt över Kalmarsund eller slappna av i den privata bastun – bara några steg från sängen. På rummet finns också en spabricka med ljuvligt vårdande produkter för huden.

Komplettera din eftermiddag med en 50-minuters spabehandling som får dig att känna dig harmonisk. Njut av spaentrén som ingår, och låt dig koppla av i kontrasternas harmoni.

Middagen är en kulinarisk resa i restaurangen med en femrätters meny som säkerligen kommer att förföra dina smaklökar. Våra duktiga sommelierer kan hjälpa dig med att sätta ihop ett passande vinpaket som du kan köpa till.

Ditt exklusiva paket inkluderar även sköna badrockar och möjligheten att avnjuta din frukost direkt på rummet. Vakna upp till en lugn morgon med soluppgång och utsikt över havet. Starta dagen med en frukost värdig detta lyxiga paket som du kan njuta av i sviten på balkongen eller om du vill gå till restaurangen så går det självklart också bra.

Boka Stufvenäs Exclusive nu för 7895:- per person och skäm bort dig själv med en upplevelse som går utöver det vanliga. Det är inte bara en övernattning – det är en upplevelse som skapar minnen för livet.

I paketet ingår:
Övernattning i Stufvenässviten
Välkomstpaket med en flaska champagne och Stufvenäs chokladpraliner
Femrätters meny i restaurangen
Spaentré till Stufvenäs Spa
Spabehandling 50-minuter
Vår sköna badrock och tofflor får du ta med hem
Spabricka med vårdande hudvårdsprodukter på rummet
Frukost på rummet