Boka sommaren hos Stufvenäs Gästgifveri

Tidlösa sommarminnen

Njut av den stora lyxen i små, tidlösa ögonblick

Som en lugn stund i naturen eller med favorit­boken i en skön fåtölj. Härligt uppslukad av nuet.

En modern idyll

Stufvenäs är en plats där du kan njuta av lyxen i att bara vara. En tidlös sommaroas där naturens harmoni är ständigt närvarande och vår passion för kvalité genomsyrar varje detalj. Med en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och klassisk elegans erbjuder vi en upplevelse som stannar kvar i minnet långt efter att du checkat ut.

Upptäck våra sommarpaket

Hos oss välkomnas du in i en värld där de små, fina detaljerna i livet får ta plats. Som att dricka första koppen kaffe till ljudet av fågelkvitter eller ett dopp i havet en solig sommardag. Med våra sommarpaket får du en fulländad vistelse till ett förmånligt pris.

Från 1495:-

23 juni-11 augusti

Från 4795:-

23 juni - 11 augusti

Från 3795:-

23 juni - 11 augusti

Från 2395:-

21-22 juni

Tidlös lyx mitt i naturen

Sommar i Sverige

Upptäck det genuina som Sverige har att erbjuda och låt Stufvenäs vara din värd för en sommar fylld av avkoppling, upplevelser och tidlös lyx mitt i naturen.

Upplevelser för alla sinnen

Väck dina sinnen till liv med olika aktiviteter. Hör vågorna brusa på stranden, känn kroppen vibrera med en cykeltur i skogen och smaka på sommaren med en middag i det fria. Det finns mycket att uppleva på, och runtom, Stufvenäs. Allt med närhet till den vackra naturen.

Hör vågorna brusa på stranden, känn kroppen vibrera med en cykeltur i skogen och smaka på sommaren

Medvetna val

På Stufvenäs tar vi beslut med hållbarhet i åtanke. Från vår säsongsanpassade matlagning, som lyfter fram lokala smaker och råvaror av högsta kvalitet, till vår omsorgsfullt utvalda inredning. Här finner du en fristad där lyx och ansvar går hand i hand.

Bli vår vän idag!

Ta del av unika erbjudanden och nyheter i Friends of Stufvenäs. Det går fort, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan.