Pressmeddelande

Stufvenäs Gästgifveri är utvald av Svenska Möten

september 18, 2020

Vi kan med stolthet och glädje meddela att vi blivit utvalda av Svenska Möten att vara en av de konferensanläggningar i Sverige som är experter på möten. Tillsammans hjälper vi företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga och även det digitala mötet.

Att Stufvenäs Gästgifveri är utvald medlem av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Stufvenäs Gästgifveri äger organisationen Svenska Möten tillsammans med cirka 138 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige.

– Detta är ett steg helt i rätt riktning. Vi har i vår affärsplan beskrivit flera saker som vi tror främjar Stufvenäs utveckling både för företaget och för våra gäster. Ett inträde i Svenska Möten innebär att vi får kvalitetskrav att hålla en hög nivå på vår hotell- och konferensavdelning. För gästen är detta helt klart en stämpel på att vi har det som behövs och krävs för att vara en attraktiv anläggning för möten och konferenser, säger en glad Marcus Thell.

– Att vi har blivit utvalda och medlemmar i Svenska Möten är en perfekt marknadsföringskanal som kompletterar våra tidigare kanaler på ett mycket bra sätt. Det ger oss också en möjlighet att nå ut till en bredare konferensmarknad, konstaterar Anna Lejerhed Emrin.

Läs mer om Svenska Möten.

För mer information, var vänlig kontakta, Marcus Thell, vd, 0486-219 01 eller Anna Lejerhed Emrin, vvd & marknadschef, 0486-219 05.