fbpx

Stufvenäs Spa bygger ut för framtiden

N 56.465851, V 16.132282

Stufvenäs Gästgifveri har under det senaste året sett en stor ökning på efterfrågan av spaupplevelser. För att kunna möta upp gästernas förväntan kommer Stufvenäs Spa att byggas om och ut under hösten och vintern 2020.

Kontrasternas harmoni

Det är genom kontraster och motsatser vi upplever världen. Utan mörker finns inget ljus, utan brus ingen harmoni. Det är i denna dualitet vi hittar nyckeln till livets ständiga pendel.

Kontraster gör oss uppmärksamma inte bara på det ena, utan även på det andra. Som spända muskler, som sedan slappnar av. Det är i dessa upplevelser vi finner nuet. Som kontrasten mellan ute och inne, varmt och kallt, nära och långt bort.

Så… andas in, andas ut och upplev kontrasternas harmoni på Stufvenäs Spa.

Moodboard

Stufvenäs Spa

Nedan får du en förhandstitt på olika materialval och element.

En spaupplevelse vid Kalmarsund

småländskt & naturligt

 – Vi vill skapa en naturlig upplevelse, både inne och ute, med de olika elementen som eld, skog och hav. Här blandas naturliga materialval med modern design för att skapa en stilren och småländsk miljö. Spa är uppritat och konceptualiserat enligt våra önskemål av arkitekter på Tengbom.

Marcus Thell, VD

 

 – Det här blir ett lyft som gör att vi kan utveckla spaverksamheten. Vi har länge saknat möjligheten att knyta samman ute och inne på ett bra sätt, vilket även har efterfrågats av våra gäster. Nu kommer vi att kunna satsa ännu mer på vår naturfys och andra utomhusupplevelser. 

Cajsa Gröhn, Spachef

 

Klart vintern 2020

Vi är nu mitt uppe i processen med att färdigställa alla ritningar och underlag för att så snart som möjligt kunna trycka på startknappen. 

Förhoppningen är att ombyggnaden invändigt kommer igång under hösten och allt blir klart utvändigt under vintern 2020. 

Vill du veta när vi öppnar nya spat?

Lämna din e-postadress nedan så hör vi av oss när vi närmar oss premiären. I samband med det erhåller du en rabattkod på 10% som du kan använda för att boka vår nya spaupplevelse.

Hitta till oss

N 56.465851, V 16.132282