fbpx

Premiär av "nya" Stufvenäs Spa!

N 56.465851, V 16.132282

Vi kan med glädje och stolthet berätta att ombyggnaden och uppfräschningen av Stufvenäs Spa är klar.

Nu väntar vi bara på vårvärmen för att kunna ordna till gräsytorna i trädgården och att solsängarna ska komma på plats. Men redan nu kan du njuta av ett kvällsdopp i utomhuspoolen under stjärnhimlen och nere i trädgården lyser elden upp och skapar en magisk stämning.

Kontrasternas harmoni

Det är genom kontraster och motsatser vi upplever världen. Utan mörker finns inget ljus, utan brus ingen harmoni. Det är i denna dualitet vi hittar nyckeln till livets ständiga pendel.

Kontraster gör oss uppmärksamma inte bara på det ena, utan även på det andra. Som spända muskler, som sedan slappnar av. Det är i dessa upplevelser vi finner nuet. Som kontrasten mellan ute och inne, varmt och kallt, nära och långt bort.

Så… andas in, andas ut och upplev kontrasternas harmoni på Stufvenäs Spa.

Stufvenäs Spa

Stufvenäs Spa har under hösten och vintern genomgått en rejäl uppfräschning och dessutom fått en helt ny utomhusavdelning. Allt för att ge våra gäster en ännu högre mysfaktor och avkoppling.

Inomhus har vi skapat en ny relax med öppen eld och fyra dubbelsängar att vila en stund för sig själv eller tillsammans med någon. Ång- och torrbastun har fått ny beklädnad och i torrbastun kan du njuta under stjärnhimlen. Allt är renoverat i naturliga färger och materialval för att skapa en lugn och harmonisk miljö.

Utomhus finns en varm pool där du kan njuta av årstidernas växlingar, fågelsång och stjärnhimlen på kvällen. Lagom till våren kommer nya gräsytor och solsängar på plats för att skapa olika viloplatser i vår trädgård där du kan slå dig ner och njuta av att bara vara. Längst ner i vår trädgård finns en eld som skapar magisk stämning.

Välkommen att uppleva kontrasternas harmoni på Stufvenäs Spa.

Vi bjuder våra vänner på 10% rabatt!

För att fira öppnandet av vårt “nya” spa så bjuder vi nu på 10% rabatt vid bokning av spapaket. Tänk på att det kan ta några minuter innan du får din rabattkod via mail. Ange sedan din rabattkod direkt när du bokar ditt spapaket i bookvisit.

Bli vår vän!

Våra spapaket

Ett extra förmånligt spapaket för dig som vill checka in lite senare, äta en tidig trerätters middag och sedan njuta av kvällen på spa.
Lugnt och skönt med spaweekend hos oss.
Välkommen till en lyxig upplevelse hos oss.
Koppla av och mys på Stufvenäs Spa efter en hektisk vecka.

Några av våra härliga spabehandlingar!

Du glömmer väl inte bort att även boka en härlig behandling under ditt spabesök?

Stufvenäs Spa blir ditt för en stund

Hyr hela Stufvenäs Spa och njut tillsammans med vännerna eller familjen.

Från 4500:-

Hyr hela Stufvenäs Spa för en eftermiddag eller kväll tillsammans med kompisgänget eller familjen. Här får ni i lugn och ro njuta av våra 35-38 grader varma pooler. Väck kroppen till liv genom växelvis bad i ångbastu, torrbastu och kalldusch. Vi bjuder på färsk frukt och ekologiskt te. Hos oss lånar ni badrock och handduk. Våra sköna tofflor är en gåva från oss som ni gärna får ta med er hem.

Måndag-torsdag 19.00-21.00
(1-10 personer)
4 500:-
där utöver 250:- per person
Söndag 13.00-15.00
(1-10 personer)
4 500:-
där utöver 250:- per person

Mineralskrubb

Helkroppsskrubb som avslutas med återfuktande produkt.

25 min /

575:-

Helkroppsskrubb som avslutas med återfuktande produkt.

Klassisk massage – Helkropp

Avkopplande massage som anpassas efter kundens behov.

50 min /

875:-

Cirkulationsökande helkroppsmassage som anpassas efter kundens behov.

Ansikte & Fötter

En avslappnande fotkur. Behandlingen fortsätter sedan med en rengörande ansiktskur.

50 min /

875:-

En avslappnande fotkur, eucalyptus saltskrubb som mjukgör samt avslappnande och dränerande fot- och underbensmassage. Behandlingen fortsätter sedan med rengöring av ansiktet, peeling, mask och dränerande ansiktsmassage.

Visionen

3D-visualisering

En spaupplevelse vid Kalmarsund

småländskt & naturligt

 – Vi vill skapa en naturlig upplevelse, både inne och ute, med de olika elementen som eld, skog och hav. Här blandas naturliga materialval med modern design för att skapa en stilren och småländsk miljö. Spa är uppritat och konceptualiserat enligt våra önskemål av arkitekter på Tengbom.

Marcus Thell, VD

 

 – Det här blir ett lyft som gör att vi kan utveckla spaverksamheten. Vi har länge saknat möjligheten att knyta samman ute och inne på ett bra sätt, vilket även har efterfrågats av våra gäster. Nu kommer vi att kunna satsa ännu mer på vår naturfys och andra utomhusupplevelser. 

Cajsa Gröhn, Spachef

 

Hitta till oss

N 56.465851, V 16.132282