Hike & Bike

2095:-

Pris per person för del i dubbelrum.

Paketet för dig som gillar ett aktivt liv och trivs bäst när du får vara i naturen.

Oavsett om du vill vandra eller cykla är detta paketet för dig. Kombinationen av en smakfull middag, god sömn, slingriga skogsvägar i vacker natur nära havet och skön avkoppling är oslagbar.

I våra vackra omgivningar finns flera fina stigar att vandra eller cykla på. Fråga i receptionen eller om du har tillgång till Strava kan du hitta flera stigar som våra vänner i MTB Södermöre delar med sig av.

Om du inte har egen cykel med dig har vi mountainbikes och hjälmar för utlåning. Cyklarna finns i olika storlekar och har kombitrampor med spd. Boka på 0486-219 00 eller info@stufvenas.se

Vill du hellre vandra så ingår vårt upplevelsepaket Säl & Hav, där du kan vandra på sälsafari med fikaryggsäcken. Karta och lån av kikare ingår.

Boka gärna till spaentré eller en avkopplande spabehandling hos våra duktiga spaterapeuter!

I paketet ingår:
Stufvenäs fikaryggsäck med kaffetermos, baguette, must, Jägarsnus, frukt & Stufvenäs muffins att ta med på turen på ankomstdagen eller avresedagen. Du väljer själv vilket som passar dig bäst.
Cykelhyra eller kikare/karta
Trerätters middag i restaurangen
Logi & stor frukostbuffé
Badrock att låna finns på rummet.
Våra sköna tofflor är en gåva från oss som du gärna får ta med dig hem!

RumstypPris (per person)
Enkelrum2445:-
Dubbelrum2095:-
Dubbelrum Hav2245:-
Dubbelrum Äng2195:-
Gästgifvarrum2195:-
Deluxe-rum2495:-
Svit2745:-
Minisvit Äng2745:-
Svit med badkar & bastu2745:-
Stufvenässviten4995:-

Hos och runt oss finns det mycket att se och göra. Vill du stanna en natt till? Boka ett extradygn med frukost från 895:- per person. Ring oss 0486-219 00 eller maila info@stufvenas.se så hjälper vi dig.