Pressmeddelande

Nu är vi en av Sveriges 44 bästa spaanläggningar

februari 22, 2021

Vi kan med stolthet och glädje meddela att vi idag har blivit antagna som en av 44 medlemmar i Svenska Spahotell. Vi har arbetat för att bli medlemmar sedan planeringen av vår spaombyggnad startade. Vår ambition med vårt spa är att det självklart ska vara en av de högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet som ingår i Svenska Spahotell.

Ett medlemskap kräver att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat & dryck och beröring. För våra gäster är detta en garanti för att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

– Det här är en rolig nyhet för oss. Min ambition, sedan vi byggde spa för fjorton år sedan, har varit ett medlemskap i Svenska Spahotell. De investeringar vi har gjort det senaste året tillsammans med det arbete som ständigt pågår har gjort medlemskapet möjligt. Det här är en kvalitetsstämpel för våra gästers spaupplevelse, säger Cajsa Gröhn, spachef på Stufvenäs Spa.

Stufvenäs Spa har under hösten och vintern genomgått en rejäl uppfräschning och dessutom fått en helt ny utomhusavdelning. Allt för att ge våra gäster en ännu högre mysfaktor och avkoppling. Inne har vi skapat en ny relax med öppen eld och sängar att vila i. Ång- och torrbastun har fått ny beklädnad och i torrbastun kan du njuta under stjärnhimlen. Allt är renoverat i naturliga färger och materialval för att skapa en lugn och harmonisk miljö.

Ute finns nu en varm pool där du kan njuta av årstidernas växlingar, fågelsång och stjärnhimlen på kvällen. Lagom till våren kommer nya gräsytor och solsängar på plats för att skapa olika viloplatser i vår trädgård där du kan slå dig ner och njuta av att bara vara. Längst ner i vår trädgård finns en eld som skapar magisk stämning.

– Det här är ett kvitto på att vi utvecklar vår spaverksamhet i rätt riktning. Vi har sett en efterfrågan på en klassificerad spaanläggning i sydöstra Sverige, då det enbart finns en annan anläggning som är medlem i Svenska Spahotell i vår region. Detta ger oss en möjlighet att få ett kunskaps- och kvalitetsutbyte av andra duktiga spaanläggningar i Sverige, samtidigt som det driver vår utveckling framåt, säger Marcus Thell, vd på Stufvenäs Gästgifveri.

Läs mer om Svenska Spahotell.

Läs mer om Stufvenäs Spa.

För mer information kontakta Marcus Thell, vd, 0486-219 01 eller Cajsa Gröhn, spachef, 0486-219 12.