Gå med i Friends of stufvenäs och få unika erbjudande för just dig!

Just nu får du 200 kr i välkomstrabatt för din nästa bokning när du går med i Friends of Stufvenäs!

Gäller vid onlinebokning av rum eller paketerbjudanden.

Friends of stufvenäs

Vi gillar att skämma bort våra vänner. Vill du bli vår?​

Vi hoppas att du som medlem ska känna att vi uppskattar din lojalitet. Som vän till oss vill vi erbjuda dig det där lilla extra som tar upplevelsen till en ny nivå. Därför får du unika förmåner, förtur på kampanjer, fantastiskt service och kanske en överraskning då och då.

Naturligtvis är du även först på listan att få reda på spännande nyheter och andra happenings. För att hälsa dig välkommen till vänskapsfamiljen får du just nu 200 kr rabatt på din nästa bokning. Att bli medlem är helt gratis och du kan när som helst välja att säga upp vänskapen.

Njut & Koppla av

Spa & Relax

På Stufvenäs Spa vid Kalmarsund kan ni koppla av och njuta av våra varma pooler ute och inne på 35-38 grader, ångbastu, torrbastu och relaxrum med brasa inne eller solsängar ute. Lån av badrock, tofflor och handduk. Under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten.

SMAKFULLT & KLASSISKT

Mat & vin

Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat.

Tillsammans skapar vi er dröm

Bröllop & Fest

Oavsett om ni planerar ett storslaget sagobröllop eller en bröllopsfest för ett mindre sällskap så finns vi här för att hjälpa er med att nå era drömmar!

Upplev våra omgivningar

Ut & Njut

Upplev Stufvenäs fridfulla omgivningar. Här kan du ta underbara cykelturer och promenera i den fina naturen, och bli överraskad av en säl eller två längs kusten.

#friendsofstufevnäs

Bli vår vän, gå med i Stufvenäs-familjen.

Bli vår vän idag!

Det går fort fyll, bara i formuläret nedan.