Pressmeddelande

Stufvenäs har fått utmärkelsen DI Gasell 2024

oktober 7, 2024

Stufvenäs har blivit utnämnda till DI Gasell-företag 2024. En fin utmärkelse som bara ett hundratal företag får varje år. När nuvarande ägare, Marcus Thell, påbörjade resan med Stufvenäs visste han tidigt att en framgångsfaktor skulle vara rejält ökad omsättning. Ledningen för Stufvenäs skapade en långsiktig plan att öka omsättningen med 50% till 2026 med investeringar i bland annat befintlig fastighet, ökning av gästrum och en rejäl utbyggnation av spa. 

Efter ett par tuffa, utmanande och spännande år senare har Stufvenäs hunnit bygga ut antalet gästrum och göra flertalet större investeringar i fastigheten med en omsättningsökning på 131%.

-Vi har även haft förmånen att göra det med lönsamhet varje år, berättar Marcus Thell, vd och ägare.

Stufvenäs får utmärkelsen DI Gasell 2024, vilket kräver att man organiskt levererar en om 100%-ig omsättningsökning med lönsamma bokslut varje år under en fyra års period.

För att bli en gasell behöver företaget ha:

  • dubblat sin omsättning på 4 år.
  • gjort vinst varje år.
  • växt organiskt (växa utan att köpa fler företag och stoppa in i sin omsättning).

-Vår omsättningsökning på 131% är en prestation som gör mig otroligt stolt och glad. Men vi inte hade varit nära utan alla fantastiska medarbetare, kollegor, samarbetspartners och gäster, avslutar Marcus Thell.