Evenemang

Julbordspremiär

15 november

Sociala länkar

15 november

Fredag 15 november kl 18.00 är det äntligen dags för oss att bjuda in till premiärkvällen av vårt småländska och traditionella julbord vid Kalmarsund. När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs Gästgifveri med ett julbord som tar ansvar för mathantverket och historien. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt klassiska julbord är tillagat i vårt kök. Alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming är “Made by Stufvenäs”.

Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”. Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Läs mer om vårt klassiska och smakfulla julbord!