fbpx

Upplev vårt klassiska och smakfulla

Julbord

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt uppskattade och småländska julbord är tillagat i vårt kök här på Stufvenäs Gästgifveri. Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming. Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”. Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Missa inte att boka in er hos oss och upplev vårt smakfulla julbord. Made by Stufvenäs – for a tasteful christmas. Vårt julbord är uppdukat 22/11-22/12 och 24/12. Se dagar, tider och priser enligt nedan.

Veckodag Tid Pris (per person)
Tisdag-fredag 12.00 445:-
Lördag-söndag 13.00 535:-
Tisdag-torsdag 18.00 535:-
Fredag-lördag med dans 18.00 655:-
Julafton 12.00 795:-

22 november-21 december

Från 1595:-

Avhämtning av Stufvenäs julbord

Njut av traditionell och hemlagad julmat utan att tillbringa julen vid spisen. Vi har noga valt ut och tillagat våra favoriter för avhämtning till julafton för dig som vill äta julbordet hemma.

Vår julkasse innehåller:

3 sorters sill, stekt inlagd strömming, 2 sorters lax, Hovmästarsås, Skagenröra, julskinka, grov senap. lantpaté, Cumberlandsås, viltkorv, hjortrostbiff, rullsylta, köttbullar, revben, prinskorv, kroppkakor, rödkål, Janssons Frestelse, ostkaka, jordgubbssylt, ris ala Malta, vörtbröd, smör, lagrad ost & 2 sorters julgodis.

Upplev vårt traditionella

Julbord på Stufvenäs

Klassiskt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Unna dig en underbar

Julbordsweekend

Upplev ett klassiska småländskt julbord med dans och övernattning på Stufvenäs Gästgifveri.