Upplev vårt klassiska och smakfulla

Julbord vid Kalmarsund

Stufvenas-Gastgifveri-Julbord-Barr-2

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs Gästgifveri med julmat och småländska delikatesser som tar ansvar för mathantverket och historien. Välkommen till ett julpyntat Stufvenäs med tända ljus och sprakande brasor.

Här kan ni boka Kalmar eller kanske Smålands godaste julbord!

Det är svårt att konkurrera med tomten – men vi på Stufvenäs kommer göra allt för att ge dig allt du önskar i jul. Vårt julbord står uppdukat för dig från 15 november – 24 december.
 
Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt uppskattade och småländska julbord vid Kalmarsund är tillagat i vårt kök här på Stufvenäs Gästgifveri.
 
Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming. Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps.
 
Missa inte att boka in er hos oss och upplev vårt smakfulla julbord. Made by Stufvenäs – for a tasteful christmas.
 

Made by Stufvenäs

Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming.
 
Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”.
 
Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Våra Julbordspriser

Veckodag Tid Pris (per person)
Tisdag-fredag 12.00 595:-
Lördag-söndag 13.00 695:-
Tisdag-torsdag 18.00 695:-
Fredag-lördag 18.00 795:-
Julafton 12.00 995:-

Julbordspaket

Upplev ett redigt småländskt julbord med övernattning och kanske spa.
 
När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs. Vi dukar upp ett klassiskt och smakfullt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.
 
Innan julbordet kan du går ner i Stufvenäs Spa för att uppleva kontrasternas harmoni och koppla av i de varma poolerna både ute och inne. Boka gärna till en behandling!
15 november – 23 december
Från 2145:-

Fira julen hos oss

Lilla Julpaketet & Stora Julpaketet

I vintermörkret är det en upplevelse att mötas av ett upplyst Stufvenäs. Vi dukar upp ett klassiskt och smakfullt julbord med småländska delikatesser i ett julpyntat hus med tända ljus och sprakande brasor.

Avhämtning av julbord?

Från 2145:-

15 november-23 december

Foton från våra julbord

Här kan ni boka Kalmar eller kanske Smålands godaste julbord!

Det mesta av julens alla läckerheter som trängs på vårt uppskattade och småländska julbord vid Kalmarsund är tillagat i vårt kök här på Stufvenäs Gästgifveri. Vi tillagar självklart alla klassiska favoriter som exempelvis julskinka, Janssons frestelse, köttbullar, sill och inlagd strömming. Med både mod och kärlek till råvarorna skapar kockarna nya smaker av traditionella julrecept. Desserter, julgodis och egenkryddad snaps. Allt med stämpeln ”Made by Stufvenäs”. Vi köper också gärna så mycket närproducerat vi kan och märker det med ”Close by Stufvenäs”. Vår egen kvalitetsmärkning av lokalt producerad mat som vi har handplockat för att skapa den bästa matupplevelsen för dig.

Missa inte att boka in er hos oss och upplev vårt smakfulla julbord. Made by Stufvenäs – for a tasteful christmas. Vårt julbord är uppdukat 19/11-24/12. Se dagar, tider och priser enligt nedan.

Våra Julbordspriser

Veckodag Tid Pris (per person)
Tisdag-fredag 12.00 465:-
Lördag-söndag 13.00 565:-
Tisdag-torsdag 18.00 565:-
Fredag-lördag 18.00 675:-
Julafton 12.00 795:-

Vår julbordsguide

Julmatens historia