Helhetsupplevelse med södermörerevyn

Revyerbjudande på Stufvenäs Gästgifveri

Revyerbjudande för dig som bokat biljett till Södermörerevyn i Bjursnäs Bygdegård!

Varmt välkomna till oss på Stufvenäs Gästgifveri. Vi är ett klassiskt och smakfullt gästgiveri vid Kalmarsund. Här finns möjlighet att bara njuta av stillheten, mysa i spa eller göra en utflykt i de natursköna och historiska omgivningarna. När solen sakta sänker sig kan du njuta av ett glas i restaurangen eller i vinkällaren, därefter serveras en smakfull middag med levande ljus i vår restaurang. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé med nybakat bröd och annat gott som är “Made by Stufvenäs”.

Revysupé

Vår restaurang serverar a la carte fredagar och lördagar kl 17.00 – 21.00. Välj din revysupé från vår smakfulla meny här.

Revylunch

På lördagar och söndagar erbjuder vi vår härliga helglunchbuffé kl 12-15. Ring för att boka bord på 0486-219 00. Då ingår förrätt, varmrätt, lättöl/vatten, kaffe och dessertbord. Pris 255:- per person.

Revypaket

Boka vårt revypaket med välkomstkaffe, fördrink, trerätters middag i restaurangen, logi och frukostbuffé. Pris 1 645:- per person i dubbelrum. Boka till entré till Stufvenäs Spa för 250:- per person.

Bokningsbart fredag & lördag.

Gruppförfrågan

Prisförfrågan för grupper på mer än 10 personer, var vänlig kontakta Eva Milesson på 0486-219 02.