fbpx

22 juni - 9 augusti

Svemester på Stufvenäs

3990:-

Pris per person för del i dubbelrum.

Sommar, sol och svemester! Staycation, hemester och svemester.

Det finns många namn på en härlig semester i Sverige, Småland och på Stufvenäs. En sak vet vi och det är att årets sommar kommer bli lite annorlunda. Semestern kanske blir kortare än vanligt och en paus från vardagen har aldrig varit mer välkommen. Klimatångest och Coronarestriktioner sätter stopp för långresor till andra länder. Då är det perfekt med en svemester på Stufvenäs. Kortare resväg ger mer tid för avkoppling, sol och bad i Kalmarsund.

Vårt Svemester-paket innehåller en tvårätters middag (förrätt + varmrätt) på ankomstdagen och sex övernattningar i dubbelrum med frukost för endast 3990:- per person.

Boka gärna till spaentré eller en behandling hos våra duktiga spaterapeuter på Stufvenäs Spa.

Vill du cykla eller vandra i våra natursköna och historiska omgivningar? Köp gärna till en fikaryggsäck i restaurangen och gör en utflykt i vårt område.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens alla direktiv samt har utökade rutiner kring hygien och hälsa för att göra din vistelse trygg hos oss! Läs mer här.

RumstypPris (per person)
Enkelrum4340:-
Dubbelrum3990:-
Gästgifvarrum4090:-
Deluxe-rum4390:-
Svit4640:-
Svit med bubbelbad & bastu4640:-

Utcheckning kl 11.00.
Avbokningsbart fram till kl 16.00 dagen före ankomst.

Våra aktuella erbjudanden

1 juni-18 juni

Från 1190:-

1 juni-18 juni

Från 990:-

22 juni - 9 augusti

Från 3990:-

Sköna Maj på Stufvenäs

Majsolen är här och ger oss välbehövlig kraft och energi. Vi firar med ett superbra Sköna Maj-paket för endast 990:- per person!