fbpx

Stay’n’Play Golfpaket på Möre GK

1695:-

Pris per person för del i dubbelrum.

Bo hos oss och spela golf på Möre GKs fina bana.

Varmt välkommen till Stufvenäs Gästgifveri och Möre Golfklubb, precis vid Kalmarsund mitt emellan de småländska skogarna och Ölands alvar. Golfbanan med sin fina 18-hålsbana ligger bara ett par km från oss och har ett bra geografiskt läge som gör att banan är öppen för spel under större delen av året. Vi på Stufvenäs och Möre Golfklubb erbjuder allt från ensamgolfare till grupper en helhetslösning, där alla ingredienser som utgör en lyckad golfresa blir uppfylld!

I golfpaketet ingår:
En greenfee på Möre GK
Trerätters middag i vår restaurang
Logi och frukostbuffé

Mejla oss gärna på info@stufvenas.se om ni önskar att vi bokar er starttid på Möre GK. Skriv vilken dag och tid samt era golf-id.

Kanske är du i behov av en härlig massage av trötta axlar eller ben efter rundan? Boka tid för behandling hos våra duktiga spaterapueter.

För mer information om golfbanan och Möre GK ring golfkansliet på 0486-219 14 eller maila på info@moregk.se. Behöver ni slipa på golftekniken innan? Boka gärna en lektion under din vistelse hos oss med Möre GKs duktiga pro/tränare. Läs mer här.

Ni kan också välja att spela på andra närliggande banor så som Trummenäs GKNybro GK eller Kalmar GK, men då tillkommer en extra greenfeekostnad. Boka på 0486-219 00.

RumstypPris (per person)
Enkelrum2045:-
Dubbelrum1695:-
Gästgifvarrum1795:-
Deluxe-rum2095:-
Svit2345:-
Svit med bubbelbad & bastu2345:-

Utcheckning kl 11.00

Våra aktuella erbjudanden

Från Ombyggnadspris 1445:- Ordinarie pris 1645:-