Pressmeddelande

Ny kökschef på Stufvenäs Gästgifveri

februari 12, 2021

Vi kan med glädje och stolthet berätta att vi har, som en del i vår gastronomiska utveckling, anställt Dragan Unic som ny kökschef.

Dragan har genom sina 35 år som kock och sommelier arbetat i flera olika kök och kommer nu senast från ett arbete som kökschef för Singapore Airlines. Dragan har också haft flera både nationella och internationella styrelseuppdrag, bland annat som representant för norra Europa i WACS Worldschefs, Svenska kockars förening samt svenska kocklandslaget. Han har också mottagit utmärkelsen Cordon Rouge av Nordiska kockars förening samt svenska Cordon Bleu.

Från och med 1 mars kommer Dragan arbeta hos oss på Stufvenäs Gästgifveri med att utveckla köket och köksteamet på vår resa mot att bli Sveriges bästa gästgiveri. Vi är helt övertygade att han, tillsammans med vår restaurangchef Toni Berg, köks-  och restaurangteamet, kan förfina våra gästers kulinariska upplevelse av mat och dryck i kombination ytterligare.

-Det ska bli spännande att leda den kulinariska utvecklingen och forma ett team inför framtiden på Stufvenäs Gästgifveri, säger Dragan Unic, ny kökschef.

För mer information:
Marcus Thell, VD, 0708-77 37 11
Dragan Unic, kökschef, 0703-56 65 05