AI-utbildning på stufvenäs

Generativ AI i Praktiken

Dyk in i framtiden med vår hands-on AI-utbildning: Generativ AI i Praktiken – en banbrytande möjlighet för marknadsförare, företagare och alla som vill ligga i framkant med de senaste AI-teknologierna den 22-23 april 2024.

Vad erbjuder vi?

Under två intensiva dagar på vackra Stufvenäs, guidas du genom AI:s värld av en trio experter med samlad expertis inom tillämpningen av generativ AI. Anders Bjarby, Fredrik Ahlgren och Johan Leitet – kända från podden Teknik i Akademi – delar med sig av sin djupa kunskap och praktiska erfarenheter för att utrusta dig med de verktyg och tekniker som krävs för att navigera och utnyttja AI:s potential till fullo.

Johan Leitet är Universitetsadjunkt och programansvarig för Webbprogrammerare.

Fredrik Ahlgren är Universitetslektor och forskar inom IoT och undervisar på ingenjörsprogrammen.

Anders Bjarby är den som gör det som faller honom in. 

“Teknik i akademi” är en podcast som fokuserar på att kombinera teknik med universitetets roll. I varje avsnitt tittar vi närmare på hur teknik påverkar och formar akademisk forskning och utbildning. Vi bjuder också på djupdykningar i ämnen som chatGPT och andra AI-tjänster, och vi har regelbundet gäster från olika delar av den akademisk världen. Lyssna på “Teknik i akademi” för att få insikter om universitetet och tekniken, och för att få en bättre förståelse för hur de två världarna påverkar varandra.

Dag 1

Skapa, Anpassa och Interagera med AI
Vi kickstartar med en hel dag fylld av interaktiva sessioner där du lär dig att:

  • Bygga din egen GPT-modell i ChatGPT för skräddarsydda applikationer.
  • Skapa visuellt innehåll med hjälp av bildgenereringstekniker via Midjourney och Stable Diffusion.
  • Generera röst för dina projekt med Elevenlabs, och utforska hur man ger liv åt text på ett naturligt sätt.

Utöver detta kommer du att få insikter i konsten att effektivt kommunicera med AI, hur man hanterar data säkert och etiskt, och mycket mer. Allt med fokus på “learning by doing”.

Dag 2

Utforska AI:s framtid och tillämpa kunskapen
Fortsätt din AI-resa med en halvdag dedikerad till:

  • Video- och dataanalys med AI, där vi utforskar verktyg som Runway ML och OpenAI Sora.
  • AI inom utbildning och forskning, där vi diskuterar integrationen av AI i läroplaner och forskningsprojekt.
  • Framtidsspaning inom generativ AI, där vi tittar på de senaste trenderna och hur du kan använda open source-verktyg för att köra AI-modeller lokalt.

Varför ska du delta?

Du har länge funderat på AI, men vet inte var du ska börja. Denna utbildning är mer än bara en kurs; det är en investering i din framtid. Med praktisk erfarenhet och direkt tillämpning av AI-verktyg kommer du att lämna med kunskapen och färdigheterna att:

  • Skapa engagerande och innovativt innehåll.
  • Automatisera och effektivisera processer.
  • Förstå och navigera i den snabbt utvecklande AI-världen.

För vem?

Detta är den perfekta utbildningen för marknadsförare, företagare och alla yrkesverksamma som vill implementera AI i sina verksamheter för att skapa värde, innovation och konkurrenskraft.

Vad kostar det?

9 900:- exklusive moms per person. Då ingår förutom utbildningstiden med Sveriges tre bästa AI-föreläsare även förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, spaentré, trerätters, enkelrum, frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Anmäl dig nu!

Missa inte denna unika chans att vara med i framkanten av den digitala transformationen. Begränsade platser tillgängliga för denna unika utbildning där du inte bara lär dig om AI – du tillämpar det praktiskt. Anmäl dig redan idag genom att fylla i formuläret nedan och ta ditt första steg mot framtiden med AI.

Har du några frågor kan du kontakta oss på info@stufvenas.se!